RUND |
|
|
|
PRODUCT |
GAARHEID |
ºC KERN |
UITERLIJK |
Rollade |
rare |
38-43 |
kern helder rood, rosé eromheen |
|
medium rare |
43-58 |
kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen |
|
medium |
60-63 |
kern licht rosé, bruinig eromheen |
|
medium well |
65-67 |
kern grijs |
|
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Braadstuk |
rare |
50-52 |
kern helder rood, rosé eromheen |
|
medium rare |
55-58 |
kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen |
|
medium |
60-63 |
kern licht rosé, bruinig eromheen |
|
medium well |
65-67 |
kern is grijs |
|
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Steak |
rare |
50-52 |
kern helder rood, rosé eromheen |
|
medium rare |
55-58 |
kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen |
|
medium |
60-63 |
kern licht rosé, bruinig eromheen |
|
medium well |
65-67 |
kern is grijs |
|
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
|
|
|
|
KALF |
|
|
|
PRODUCT |
GAARHEID |
ºC KERN |
UITERLIJK |
Aan het bot |
rare |
50-52 |
kern helder rood, rosé eromheen |
|
medium rare |
55-58 |
kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen |
|
medium |
60-63 |
kern licht rosé, bruinig eromheen |
|
medium well |
65-67 |
kern is grijs |
|
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Gehakt |
|
70-72 |
gelijkmatig grijs-bruin |
|
|
|
|
LAM |
|
|
|
PRODUCT |
GAARHEID |
ºC KERN |
UITERLIJK |
Rollade |
rare |
50-52 |
kern helder rood, rosé eromheen |
|
medium rare |
55-58 |
kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen |
|
medium |
60-63 |
kern licht rosé, bruinig eromheen |
|
medium well |
65-67 |
kern is grijs |
|
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Braadstuk |
rare |
50-52 |
kern helder rood, rosé eromheen |
|
medium rare |
55-58 |
kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen |
|
medium |
60-63 |
kern licht rosé, bruinig eromheen |
|
medium well |
65-67 |
kern is grijs |
|
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Steak |
rare |
50-52 |
kern helder rood, rosé eromheen |
|
medium rare |
55-58 |
kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen |
|
medium |
60-63 |
kern licht rosé, bruinig eromheen |
|
medium well |
65-67 |
kern is grijs |
|
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Aan het bot |
rare |
50-52 |
kern helder rood, rosé eromheen |
|
medium rare |
55-58 |
kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen |
|
medium |
60-63 |
kern licht rosé, bruinig eromheen |
|
medium well |
65-67 |
kern is grijs |
|
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Gehakt |
|
70-72 |
gelijkmatig grijs-bruin |
|
|
|
|
VARKEN |
|
|
|
PRODUCT |
GAARHEID |
ºC KERN |
UITERLIJK |
Rollade |
medium |
60-63 |
bleek van binnen met rosé kern |
|
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Ribben |
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Schouder |
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Aan het bot |
medium |
60-63 |
bleek van binnen met rosé kern |
|
well done |
> 70 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Gehakt |
|
70-72 |
gelijkmatig grijs-bruin |
Ham |
well done |
60-63 |
blank roze |
|
|
|
|
KIP |
|
|
|
PRODUCT |
GAARHEID |
ºC KERN |
UITERLIJK |
Heel |
|
70-72 |
sappen worden helder |
Kiprollade |
|
70-72 |
sappen worden helder |
|
|
|
|
KALKOEN |
|
|
|
PRODUCT |
GAARHEID |
ºC KERN |
UITERLIJK |
Vlees |
|
70-72 |
sappen worden helder |
Vulling |
|
70-72 |
sappen worden helder |