Kern Temperaturen

RUND      
PRODUCT GAARHEID ºC KERN UITERLIJK
Rollade rare 38-43 kern helder rood, rosé eromheen
  medium rare 43-58 kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen
  medium 60-63 kern licht rosé, bruinig eromheen
  medium well 65-67 kern grijs
  well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Braadstuk rare 50-52 kern helder rood, rosé eromheen
  medium rare 55-58 kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen
  medium 60-63 kern licht rosé, bruinig eromheen
  medium well 65-67 kern is grijs
  well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Steak rare 50-52 kern helder rood, rosé eromheen
  medium rare 55-58 kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen
  medium 60-63 kern licht rosé, bruinig eromheen
  medium well 65-67 kern is grijs
  well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
       
KALF      
PRODUCT GAARHEID ºC KERN UITERLIJK
Aan het bot rare 50-52 kern helder rood, rosé eromheen
  medium rare 55-58 kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen
  medium 60-63 kern licht rosé, bruinig eromheen
  medium well 65-67 kern is grijs
  well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Gehakt   70-72 gelijkmatig grijs-bruin
       
LAM      
PRODUCT GAARHEID ºC KERN UITERLIJK
Rollade rare 50-52 kern helder rood, rosé eromheen
  medium rare 55-58 kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen
  medium 60-63 kern licht rosé, bruinig eromheen
  medium well 65-67 kern is grijs
  well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Braadstuk rare 50-52 kern helder rood, rosé eromheen
  medium rare 55-58 kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen
  medium 60-63 kern licht rosé, bruinig eromheen
  medium well 65-67 kern is grijs
  well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Steak rare 50-52 kern helder rood, rosé eromheen
  medium rare 55-58 kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen
  medium 60-63 kern licht rosé, bruinig eromheen
  medium well 65-67 kern is grijs
  well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Aan het bot rare 50-52 kern helder rood, rosé eromheen
  medium rare 55-58 kern sterk rosé, iets grijs-bruin eromheen
  medium 60-63 kern licht rosé, bruinig eromheen
  medium well 65-67 kern is grijs
  well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Gehakt   70-72 gelijkmatig grijs-bruin
       
VARKEN      
PRODUCT GAARHEID ºC KERN UITERLIJK
Rollade medium 60-63 bleek van binnen met rosé kern
  well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Ribben well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Schouder well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Aan het bot medium 60-63 bleek van binnen met rosé kern
  well done > 70 gelijkmatig grijs-bruin
Gehakt   70-72 gelijkmatig grijs-bruin
Ham well done 60-63 blank roze
       
KIP      
PRODUCT GAARHEID ºC KERN UITERLIJK
Heel   70-72 sappen worden helder
Kiprollade   70-72 sappen worden helder
       
KALKOEN      
PRODUCT GAARHEID ºC KERN UITERLIJK
Vlees   70-72 sappen worden helder
Vulling   70-72 sappen worden helder

Tres Vers | Gaastweg 1c | 8521 JA Sint Nyk | info@tresvers.frl | 0513-432525